KG Skincare © 2017 

VOLG ONS

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

CONTACT

KG Skincare


Weth van Caldenborghlaan 43


6226 BS Maastricht


T: +31 6 23 21 80 00


E: kg-skincare@outlook.com


Btw: NL 206 700 003 B01


KvK: 67988229

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag:


Dinsdag:


Woensdag:


Donderdag:


Vrijdag:         


Zaterdag:   

  
Zondag:

09:00 – 21:00 uur


09:00 – 21:00 uur


09:00 – 21:00 uur


09:00 – 21:00 uur


09:00 – 21:00 uur


09:00 – 17:00 uur


09:00 – 12:00 uur

 

Huidveroudering

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner en de doorbloeding verslechtert. De natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert. Hierdoor verliest de huid haar stevigheid en elasticiteit. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt versneld door externe factoren. Daarbij kun je denken aan overmatig UV-licht, nicotine en alcohol. Maar ook airconditioning, stress en luchtvervuiling.

De laatste innovatie in de beauty industrie

Onderzoek heeft uitgewezen dat de overgrote meerderheid van de consumenten terughoudend staat tegenover ingrijpende medische behandelingen. Wel staan zij positief ten opzichte van behandelingen met een natuurlijke basis en diepgaande, bewezen resultaten. Dermatude Meta Therapy is een veilige, 100% natuurlijke schoonheidsbehandeling voor huidverjonging en huidverbetering van binnenuit. Schoonheidsbehandelingen met resultaten op het niveau van plastische chirurgie, zonder gebruik van injecties.

Meta Therapy - stop huidveroudering

Met Meta Therapy kan het huidverouderingsproces aanzienlijk vertragen. Tekenen van veroudering worden zichtbaar verminderd. Meta Therapy stimuleert en activeert het natuurlijke proces van de huid van binnenuit. Zodat de huid zelf weer collageen en elastine aanmaakt en de doorbloeding verbetert. Bovendien worden tekorten van de huid extern aangevuld met werkzame bestanddelen tijdens de behandeling, de zogenaamde subjectables.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

100% natuurlijk

Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt. Toonaangevende dermatologen uit de gehele wereld beschouwen Meta Therapy als effectief en veilig.

The facelift alternative

Dermatude Meta Therapy is een 100% natuurlijke schoonheidsbehandeling voor huidverjonging en huidverbetering van binnenuit. Dermatude Meta Therapy wordt met succes toegepast op:

 • Diepe rimpels

 • Fijne lijntjes

 • Donkere kringen

 • verlies aan elasticiteit

 • Acné littekens

 • Hyperpigmentatie

 • Vochtarme huid

 • Grove poriën

 • Etc!

De anti aging formule - hoe werkt Meta Therapy?

Met Meta Therapy maken we op een pijnloze manier onzichtbare microperforaties in de huid. Het herstelmechanisme van de huid treedt hierdoor in werking. De huid gaat collageen en elastine produceren om de microperforaties te repareren. Deze zelfherstellende eigenschap van de huid is een 100% natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit.

Het resultaat

Uw huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit. Fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar. Poriën worden fijner en de doorbloeding wordt gestimuleerd.  De algehele conditie van de huid verbetert. Wat je huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt met Meta Therapy opnieuw geactiveerd. De biologische klok wordt op een 100% natuurlijke manier terug gedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat. 

 

 

 

De voordelen van Meta Therapy

 • 100% natuurlijke behandeling

 • Direct zichtbare resultaten

 • Korte behandeltijd

 • Pijnloos, dus geen verdoving nodig

 • Hersteltijd binnen enkele uren

 • Na 24 uur mag je weer make-up aanbrengen

Behandelmogelijkheden Meta Therapy behandelingen:

Full facial behandeling

De gelaatsbehandeling focust op het gezicht voor algehele huidverbetering en huidverjonging. Je huid krijgt een betere structuur, fijnere poriën, meer stevigheid, meer elasticiteit en een jongere uitstraling. Na de behandeling kun je je dagelijkse activiteiten direct hervatten of op je werk verschijnen. De volgende dag kun je zelfs weer make-up dragen.

Meta Therapy start met een kuur van 4 wekelijkse behandelingen. Gedurende deze startkuur zie je een aanzienlijke huidverbetering optreden. Vervolgens wordt de frequentie afgebouwd naar 1 behandeling per 2 weken ofwel 4 behandelingen gespreid over 2 maanden. Als het gewenste resultaat is bereikt, kun je periodiek een behandeling laten uitvoeren om het bereikte resultaat te onderhouden.

 

Hals decolleté behandeling

De hals en het decolleté kunnen doelgericht behandeld worden met Meta Therapy. Tijdens de hals/decolleté behandeling hanteren we een speciale module voor nog intensievere resultaten.

 

Rimpelbehandeling

Naast de algehele huidverbetering is het ook mogelijk om met Meta Therapy zeer gerichte rimpelcorrecties uit te voeren. Hierbij activeren wij de huid onder de rimpel met een speciale techniek. Door de aanmaak van bindweefsel wordt de rimpel van binnenuit opgevuld. Ook dit is een natuurlijk proces; de huid vult de rimpel van binnenuit zelf op. Om het natuurlijke proces te ondersteunen worden speciale serums, zogenoemde Subjectables, ingezet voor een sneller en beter resultaat. De rimpel behandelingen voeren we uit in een kuur van 4 behandelingen met een tussenpose van 2 weken bij elke behandeling.

 

Gecombineerde behandelingen

Om de beste resultaten te bereiken, is het mogelijk om de rimpelbehandeling te combineren met de full facial -en de hals/decolleté behandeling.

 

Tarieven

Gezicht (60 minuten)                  € 119

Hals & decolleté                         €  59

Alleen Rimpels                           €  65

Gezicht + rimpels (75 minuten)    € 149

Gezicht + hals/decolleté (90 minuten)   € 175

Gezicht + hals/decolleté + rimpels (90 minuten)   € 209